Referenties

Verbouwing appartement
06-07-2023  | Mvr. Middeldorp, Amersfoort
Bouw-aannemers bedrijf Bert Methorst heeft een volledige verbouwing/renovatie gedaan van mijn appartement. Bert is zeer betrouwbaar en vakkundig en heeft een fijne samenwerking met electriciën en loodgieter. Hij denkt goed mee, is volledig en duidelijk in zijn offertes. Ik kan Bouwbedrijf Methorst ten zeerste aanraden. Ik ben enorm blij met de renovatie en geniet volop van het resultaat.

Diverse kunstof gevelbekleding
21-06-2023  | Mvr. De Kock, Veenendaal
Bert heeft met een collega kunststof gevelbekleding aangebracht. Van kennismaking en offerte tot en met de uitvoering is naar tevredenheid uitgevoerd. Bert doet wat hij zegt en werkt heel nauwkeurig. We zijn zeer tevreden!

Diverse dakwerkzaamheden
07-04-2023 | Mvr. Spanjer, Ede
Mijn ervaring met Bouwbedrijf Methorst is positief. Er is goed en netjes werk geleverd. Altijd in overleg en dat was prettig.

Dakkapel
10-09-2022  | Fam. Aalbers, Renswoude
Ze hebben bij ons de dakkapel vervangen voor kunstof. Elke avond hebben ze alles netjes op geruimd. Resultaat is uitstekend wij zijn er helemaal tevreden mee. Top bedrijf. Nogmaals bedankt voor resultaat

Diverse werkzaamheden
12-12-2021  | Fam. Van den Brink, Bennekom
Alles uitgevoerd zoals afgesproken, netjes afgewerkt, goede, rustige allround vakman. Dik tevreden.

Diverse werkzaamheden
19-03-2021  | Fam. Renart, Ede
Bert heeft voor ons (o.a.) knieschotten gemaakt. Hij werkt netjes, nauwkeurig en heeft oog voor detail. De afwerking is beter dan verwacht. Bert heeft respect en aandacht voor je huis en is daarmee een vertrouwde klusjesman! Wij vragen hem heel graag weer voor een volgende klus.

Overstekken, boeidelen en goten
17-07-2020  | Mvr. Slippens, Velp
We hebben rondom ons huis alle overstekken, boeidelen, goten en regenpijpen laten vervangen door Bert.
Het is erg mooi geworden, het huis is er enorm van opgeknapt! Bert is vriendelijk, rustig, werkt netjes en secuur. We zijn heel erg blij met het resultaat!!

Dakwerkzaamheden
17-06-2020  | Dhr. Broekhuizen, Leusden
Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan onze dakkapel en de boeidelen. De fa Methorst was zeer stip en netjes. En hebben goed werk verricht en alles iedere dag netjes achter gelaten en uiteindelijk aan het einde van de werkzaamheden keurig opgeruimd. Zover ik kan beoordelen ziet het resultaat er kwalitatief super uit. En zijn de werkzaamheden conform offerte uitgevoerd.

Gevelbekleding
19-10-2019  | Dhr. Hielema, Ede
Met Cedral Wood heeft Bert op uiterst bekwame wijze onze gevelbekleding vervangen. Door een goede communicatie, ook in het voortraject, heeft hij bewezen een vakman te zijn waar je van op aan kunt!

Dakwerkzaamheden
26-08-2019  | Dhr. Philips, Bennekom
Bouwbedrijf Methorst heeft mijn dak onderhouden. Denk aan isolatie, nieuwe pannen en schoorstenen voegen.
De werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd met minimale overlast. Waar nodig worden specialisten ingezet. Deze klus ging snel doordat er geen tegenslagen waren, en niet door de werkzaamheden af te raffelen. Ik kan bouwbedrijf Methorst van harte aanbevelen.

Diverse werkzaamheden
08-06-2019  | Dhr. Gans, Ede
Bert heeft bij ons boeidelen vernieuwd naar kunststof toe. Wij zelf waren zeer tevreden hoe hij dat gedaan heeft en de service was ook perfect. En ook bij ons 2e huisje een keukentje vervangen en betegeld, ook zeer mooi gedaan.
Wij kunnen iedereen Bert aanbevolen voor klussen, zeer netjes en betrouwbaar.

Kozijnen vervangen
30-03-2019  | Dhr. v/d Poel, Ederveen
Zeer positieve ervaring. Komt afspraken na, heeft bovendien een probleem van verkeerd inmeten door de leverancier van de kunststof kozijnen zeer kundig opgelost. Daarnaast levert de heer Methorst een hoge kwaliteit van werk en afwerking en ruimt bovendien alles weer keurig op (iets wat je niet vaak ziet bij bouwbedrijven) Kortom een aanrader!

Dakwerkzaamheden
17-12-2018  | Dhr. Wieling, Wageningen
“Bert Methorst en Arjan Fieret (loodgietersbedrijf Barneveld) hebben ons dak vernieuwd (shingles en bitumen). Dat is zeer naar wens uitgevoerd. Zowel Bert als Arjan werken zeer nauwkeurig. Kortom een groot complement voor beide ondernemers. Wij kunnen ze aan iedereen aanbevelen.

Garage met kantoorruimte
18-05-2018  | Mevr. Toussaint en Dhr. De Ridder, Ede
Bert Methorst is een geweldige aannemer die ik aan iedereen aanraad. Waarom? Hij levert perfect werk af met oog voor details, alles in goed overleg. Hij heeft plezier in zijn vak en dat zie je ook duidelijk aan de garage met kantoorruimte die hij bij ons gebouwd heeft. Een garage van 4 meter breed en bijna 11 meter lang, dubbel-steens met muur-isolatie, dakisolatie en vloer-verwarming. De afspraak voor de bouw begint, vindt in alle rust plaats waardoor er meteen duidelijkheid is en ruimte voor eventuele vragen. Daarbij denkt Bert mee en heeft geweldig goede ideeën over hoe iets binnen een bepaalde stijl blijft en de bouw goed aansluit op de oude situatie.Bij ons stelde hij direct al voor dezelfde dakpannen voor de garage te nemen en de stenen in dezelfde metselstijl als bij het huis te maken met laag gekantelde stenen in de muur en en boven de kozijnen staande stenen. Onze garage met kantoorruimte past daardoor perfect bij ons huis wat zeker niet het geval was bij de oude garage. Voor de bouw hebben we duidelijke afspraken met hem gemaakt en als er tijdens de bouw toch iets is wat hem handig lijkt of wat wij willen wijzigen is in overleg alles mogelijk. Omdat hij de bouw grotendeels zelf uitvoert waren er geen misverstanden. Kortom; absoluut geweldige aannemer met geweldige ideeën en wat hij maakt is van topkwaliteit en met oog voor
details.

Interne verbouwing
14-04-2018  | Dhr. Huiskamp, Wageningen
Wij hebben een aantal opdrachten voor interne verbouwing aan Bert Methorst gegeven. Deze opdrachten heeft hij keurig en op tijd uitgevoerd dan wel laten uitvoeren. In dit laatste geval hield Bert de regie en de controle op het werk. De communicatie verliep uitstekend en we wisten steeds waar we aan toe waren. Geen verrassingen over meerwerk en ook is het duidelijk gezegd als iets niet kon. We kunnen Bert aan iedereen aanbevelen

Diverse klussen
22-11-2017  | Dhr. Verheij, Hoogland
Met het betrekken van mijn nieuwe woning heb ik aannemer Bert Methorst gevraagd voor drie stevige klussen. De eerste klus betrof het “omkasten” van een deel van mijn slaapzolder, daar waar zich de verwarmingsketel en de wasmachine bevinden. Hij heeft dit zeer vakkundig gedaan en niet voordat hij zelf ook zijn gedachten had laten gaan over hoe dit zo mooi mogelijk te voltooien. De “kast” is een volwaardig kamertje geworden met deur dat ketel en wasmachine volledig aan het zicht onttrekt. Methorst toont zich behalve een professioneel rekenaar en tekenaar ook heel creatief…hij denkt mee en komt met heel goede ideeën. De tweede klus was het geluidsisolerend maken van een der slaapkamers. Dit moest een muziekkamer worden voor mij. Ik ben van beroep trompettist. Ook hier gedegen en vakkundig werk. Een nieuwe wand is geplaatst met ertussen zo’n 10 cm. geluidsisolerend materiaal. Het plafond is verlaagd met erboven dezelfde geluidsisolering. Een groot succes; de buren horen mij nauwelijks. Derde karwei betreft het plaatsen van een tuinschutting en het overkappen van mijn terras. De foto’s spreken voor zich. Methorst werkt nauwgezet en snel. Maar bovenal uiterst nauwkeurig en zorgvuldig. Hier houd ik van. Geen haastwerk maar de tijd ervoor nemen. Wat ik zelf nog een heel prettige bijkomstigheid vind, is dat je ook tijdens de klus nog wijzigingen kunt laten aanbrengen. Aannemer Methorst is flexibel en staat open voor mijn ideeën, zelfs al is er sprake van een kleine wijziging in de opzet.
Conclusie: Bert Methorst is buitengewoon veelzijdig, geeft duidelijk blijk veel plezier in zijn werk te hebben en er een eer in te stellen niet eerder op te houden voordat de klant volledig tevreden is gesteld. Ook in het verleden heb ik meerdere klussen laten uitvoeren door bouwbedrijf Methorst, waaronder ook tuin -en bestratingswerk. Hij kan het allemaal! Deze bescheiden man levert vakwerk en ik beveel hem met veel genoegen aan!

Afdak boven gedeelte van oprijlaan
10-07-2017  | Dhr. Steenbergen, Veenendaal
Ik was al bekend met Bert en zijn bouwbedrijf. Hij levert vakwerk af en vandaar dat we besloten hem te vragen ook een volgende klus voor ons te realiseren. Een “afdak boven gedeelte van onze oprijlaan”. Zoals eerder gewend reageerde Bert vrij snel door langs te komen en te bekijken of deze klus uitgevoerd kon worden. Geen probleem voor hem. Hij meette alles af en gaf ons een week later een redelijke offerte. We bemerkten wel dat zijn agenda aardig vol zit. Zal komen door vakwerk wat hij aflevert. Gelukkig kon de klus nog binnen redelijke termijn uitgevoerd worden. Zoals afgesproken heeft hij de klus in twee dagen gerealiseerd. Het is een mooi afdak geworden met prima geplaatste spots erin die hij door derden liet uitvoeren. Bij een eerder perfect uitgevoerde klus van een schuifpui had hij al eens een “goede” loodgieter erbij genomen om de aanwezige radiatoren te vervangen en nu ook een gespecialiseerd iemand die de spots met timer installeerde. Wij zijn dik tevreden en super blij met ons nieuwe afdakje. Dank je wel.

Luxe carport
19-06-2017  | Fam. van Nieuwenhuijzen, Leusden
Bouwbedrijf Methorst heeft voor ons een luxe ruime carport aan ons huis aangebouwd. De zelfstandige en flexibele uitvoering en het gebruik van uitstekende materialen heeft tot een zeer comfortabele uitbreiding van ons huis geleid. Wij zijn uitermate tevreden over het eindresultaat en de werkmethode van Methorst. De vriendelijke en deskundige houding van Bert Methorst draagt hier sterk aan bij. Ondanks de drukte in werkzaamheden regelt Methorst dat een prima afgewerkt bouwwerk gerealiseerd wordt, waarbij van een opdrachtgever en opdrachtnemer wel wat flexibiliteit gevraagd wordt. Ondertussen hebben wij Methorst Bouwbedrijf voor een nieuwe opdracht ingeschakeld.

Diverse klussen
02-05-2017  | Dhr. Klumpenaar, Veenendaal
Ik vond het lastig om een betrouwbare aannemer te vinden en ik ben blij dat ik Bert gevonden heb.
Bert heeft bij mij meerdere klussen naar alle tevredenheid uitgevoerd. Zo zijn achter het huis de rabbat delen en boeidelen vervangen, zijn er nieuwe kozijnen geplaatst, een nieuwe poortdeur getimmerd en is een plat dak voorzien van nieuwe dakbedekking. De materialen zijn goed en de afwerking ziet er prima uit! Bert denkt mee en komt met adviezen of alternatieven waar het resultaat nog beter van wordt. Ik heb nog meerdere klussen die binnenkort opgepakt moeten worden en ik zal zeker Bert hier weer voor vragen!

Winkelpand verbouwen
09-02-2017  | Mevr. Diepeveen, Veenendaal
Na verschillende projecten in het verleden heb ik ook dit keer weer gekozen voor Bert Methorst.
Ditmaal was de opdracht om een winkelpand in Veenendaal geheel te strippen en weer op te bouwen.
Wederom is deze opdracht fantastisch uitgevoerd door Bert Methorst en zijn vakmensen.
Niet alleen het meedenken en uitvoeren van de opdracht was naar tevredenheid, het eindresultaat was boven verwachting.
De samenwerking verloopt altijd goed, duidelijke afspraken en transparante offertes.

Reparatie kozijnen en boeiboorden
25-09-16 | Mevr. Hilderink, Arnhem
Via een buurvrouw, die erg tevreden was over de werkzaamheden van Bert Methorst, bij hem terecht gekomen.
Een prima keuze was dat. Hij maakte vlotte en duidelijke afspraken, waar je precies van op aan kon.
Een harde werker, zelfs met tropische temperaturen, tevens levert hij degelijk werk en laat de boel netjes achter.
Hij tipte me op reparatiewerk wat ik zelf niet had gezien en deed een kleine reparatie er gewoon even bij. Waar vind je nog zo iemand?
Kortom, ik vind hem een echte aanrader en zal een volgende klus zeker weer bij hem aankloppen.

Opnieuw optrekken schuur
23-09-16 | Fam. Kool, Amersfoort
Bert heeft een mooie aanbouw gerealiseerd. Hij werkt netjes, zowel in de grofbouw als de afwerking. Denkt mee, heeft oog voor detail en is flexibel. Hij reageert snel op vragen, de communicatie verliep prettig. De mensen die hij ingehuurd had (elektricien/loodgieter/stucadoor) zijn ook zeer goede vakmensen. Een aanbeveling, fantastisch werk geleverd!

Dakkapel vervangen
07-05-2016 | Fam. Kooistra, Leusden
Ook voor het vervangen van onze oude dakkapel hebben we contact gezocht met Bouwbedrijf Methorst.
Ons zeer uitgebreide wensenpakket was ook deze keer geen enkel probleem. Het bijzondere is dat Bert Methorst mee kan bewegen in ideeën die spontaan ontstaan, zelfs als die ideeën technisch onhaalbaar zijn, weet Bert Methorst tot volle tevredenheid te zorgen voor een perfect en bouwtechnisch verantwoord eindresultaat.
Ook nu weer heeft bouwbedrijf Methorst mee gedacht van offerte tot oplevering. De werkzaamheden vonden keurig binnen de aan gegeven tijd plaats en het vastgestelde offertebedrag is ondanks de vele veranderingen en aanpassingen niet overschreden.
Wij vinden bouwbedrijf Methorst een zeer betrouwbare ‘partner’ en voor binnen- en buiten-gewoon goed.

Houten kozijnen vervangen
07-04-2016 | Dhr. De Reus, Ede
Nogmaals bedankt voor de prachtige kozijnen, gevelbekleding en vakkundige afwerking!

Tussenwand zolder plaatsen + dakraam plaatsen
03-06-2015 | Dhr. Koelewijn, Lunteren
Netjes werk afgeleverd. Pakt de klus professioneel aan, werkt zorgvuldig en nauwkeurig. Laat de boel elke dag opgeruimd achter. Zeer tevreden.

Vervangen houten gevelbetimmering door kunststof
12-03-2015 | Fam. De Marie, Veenendaal
Toen we op internet zochten naar een goed bedrijf voor kunststof gevelbetimmering kwamen we ook op de site van Bouwbedrijf B. Methorst. Daar stonden zulke lovende referenties op dat we een offerte aanvroegen. Heel snel daarop kwam Bert zelf om alles goed door te spreken en had een goede oplossing voor het ophangen van het zonnescherm. Omdat hij heel betrouwbaar en deskundig overkwam hebben we hem de klus laten doen en daar hebben we geen spijt van gehad. Heel nauwkeurig is hij te werk gegaan en als er iets niet deugde gebruikte hij het niet en zorgde voor een vervangend exemplaar. Alles is prima afgeleverd. We kunnen hem van harte aanbevelen!

Houten kozijnen vervangen
31-01-2015 | Dhr. Kooistra, Leusden
We hebben zéér prettig zaken gedaan met Bouwbedrijf B.Methorst. Van eerste gesprek tot oplevering hebben we Dhr Methorst mogen leren kennen als deskundig, gedreven en ervaren. Vakmanschap pur-sang voor een goede prijs.

Daklijsten vervangen
25-10-2014 | Dhr. Steenbergen, Veenendaal
Het gebruikte materiaal is fantastisch en eerste kwaliteit en alle voorbereidingen zijn keurig door Bert gedaan. De uitgezette opdracht is zeer vakkundig uitgevoerd. Bert onderscheidt zich oa. door zeer nauwkeurig en heel netje te werken.
Een zeer betrouwbaar bedrijf die ook nog reëel met zijn prijzen omgaat. Ook de nazorg was prima geregeld zoals het nog extra komen plaatsen van een kapotte daktegel. Prima alles dus!

Diverse klussen
22-10-2014 | Dhr. Van Eldik, Lunteren
Bouwbedrijf Methorst heeft al diverse klussen voor ons gedaan. Wij zijn dik tevreden! Hij komt de afspraken na, werkt erg netjes en ruimt na de klus alles netjes op. Toen hij de badkamer bij ons vernieuwde heeft hij zelfs de tegels gewassen.
Wij kunnen Bert Methorst van harte aanbevelen! Een vakman met hart voor de zaak!

Verwijderen en plaatsen kozijnen, ramen en metselwerk
20-07-2014 | Fam. Boon, Leusden
In juni 2014 heeft Bert Methorst onze kozijnen, ramen en achterdeur vervangen. Daarnaast heeft hij onder de ramen het hout vervangen voor metselwerk. Vanaf de eerste afspraak voor de offerte gaf hij ons een goed gevoel. Weet precies waar hij het over heeft en denkt echt met je mee. Geeft advies op maat en zoekt echt de juiste materialen bij de klus. Daarnaast heeft hij de werkzaamheden uitgevoerd in de door hem opgegeven periode. Fijn om te weten waar je aan toe bent. Hebben we weer een vakman nodig, dan zullen wij zeker Bert Methorst benaderen.

Erker aanbouwen onder bestaande overstek
05-06-2014 | Dhr. Rost, Amersfoort
Bert is een goede, betrouwbare vakman. Hij maakt een duidelijke offerte en komt zijn afspraken na. Hij heeft bij onze jaren 30 woning een schitterende erker gebouwd. Mensen zien niet dat hij later bijgebouwd is. De nauwkeurigheid waarmee Bert te werk gaat zagen we bijvoorbeeld bij het uitzoeken van de juiste bakstenen. Bert is naar een steenfabriek geweest en voorbeelden meegenomen. Hij was niet tevreden en heeft iemand van het steenbedrijf laten komen kijken om de perfecte steen te laten komen.

Houten vloer vervangen en isoleren
22-04-2014 | Mevr. Stolwijk, Amersfoort
Goede aannemer, werkt met hart en ziel. Hij stemt zich goed af op de wensen van de klant en denkt met je mee. Hij werkt heel netjes en met zorg. De heer Methorst is een prettige man, heel geduldig en sociaal en heeft veel kennis van zaken. Voor een andere klus zou ik hem weer kiezen.

Diverse projecten
25-01-2014 | Dhr. Dekens, Commercieel bouwkundige en vastgoed beheerder, Ede
Bert heeft al verschillende projecten voor mij gerealiseerd. Of het nu sloop- bouw- of interieur timmerwerk is, bij Bert is het in goede handen. Vakwerk, stiptheid en kwaliteit zijn kernwoorden welke voor mij als opdrachtgever van groot belang zijn. Bert weet dit en gaat regelmatig uit eigen initiatief nog een stapje verder.

Tuinschuur
17-11-2013 | Dhr. van der Meer, Bennekom
Prima afgewerkt schuurtje voor ons gemaakt. Helemaal naar wens. Deur klemde na verloop van tijd doordat het hout werkte maar Bert was niet te beroerd om nog even langs te komen en dat bij te werken.

Deur + wand plaatsen
09-11-2013 | Fam. Sietsma, Amersfoort
Bert heeft ons professioneel geholpen. Hij zette goed de vaart in het werk en leverde in nette staat op wat hij beloofde. Niet te beroerd om ook even naar een klemmende deur te kijken. Allemaal voor een prima prijs. Voor een volgende verbouwing bel ik hem weer. Weinig poespas, betrouwbaar, degelijk.

Diverse werkzaamheden
28-10-2013 | Fam. Van Oostrum, Lunteren
Wij hebben al diverse werkzaamheden door Bouwbedrijf Bert Methorst laten verrichten en zijn zeer tevreden! Er wordt heel netjes gewerkt en na de werkzaamheden wordt alles ook zeer netjes achtergelaten. Bouwbedrijf Bert Methorst probeert ook indien mogelijk op korte termijn bepaalde klussen op te lossen. Wij vinden dat Bouwbedrijf Bert Methorst eerlijke prijzen/offertes hanteert en ervaren Bert Methorst als zeer betrouwbaar. Bij volgende werkzaamheden bellen wij Bouwbedrijf Bert Methorst zeker weer!

Diverse dakwerkzaamheden aan een oud pand
09-09-2013  | Mevr. Diepeveen, Veenendaal
Bert Methorst is een man die zich houdt aan de afspraken. Hij is heel betrouwbaar, komt op de afgesproken tijd en hij levert goed en degelijk werk af en denkt mee. Hij komt ook, als er iets aan de hand is, op zaterdag kijken. Hij lost alle problemen netjes op. Hij gaat heel zorgvuldig om ,met wat van iemand anders is. Ik zal hem zeker aan anderen aanraden, omdat je weet, waar je aan toe bent. En de volgende keer ga ik hem zeker weer vragen!

Diverse timmerwerkzaamheden
14-06-2013  | Dhr. Hekhuis, Amersfoort
Bert Methorst is een echte vakman. Hij werkt snel maar nauwkeurig, denkt met je mee voor praktische oplossingen en is flexibel in zijn planning. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. We zullen hem voor een volgende klus zeker weer bellen, en kunnen hem aan iedereen aanbevelen!

Verbouwing badkamer, uitbreken tussenmuur
01-05-2013 | Teunis van Eldik, Lunteren
Ondanks tegenvallers ( dubbele laag tegels, poer die niet verwijdert kon worden, vloer die opnieuw gestort moest worden) toch gewoon volgens de offerte uitgevoerd! netjes afgewerkt, werkt rustig en goed.
duurde wel wat langer dan verwacht.

Plaatsen scheidingswand en knieschotten op zolder
23-03-13  | Dhr. Noordman, Ede
We zijn erg tevreden met het werk van Bert Methorst. Bert is erg nauwkeurig, heeft goede ideeën  levert vakwerk met een goede afwerking. We kunnen hem van harte aanbevelen.

Vervangen houten wandpaneel
23-01-13 | Dhr. Verheij, Amersfoort
Zeer goed. Heel betrouwbaar en meedenkend. Geleverd werk is tiptop! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Methorst is een aanrader!

Vernieuwen kozijnen
16-12-12 | Mevr. Hekhuis, Leusden
Goede ervaring. Heeft gebeld wanneer hij dacht te komen. Was vlot met zijn offerte. Heeft zijn werk goed afgeleverd. Komt betrouwbaar over. Voor een ev. volgende klus zullen we hem zeker weer vragen.

Achterpui vervangen
23-10-12 Dhr. Brinkman, Bennekom
We moesten een achterpui laten vervangen en hebben daarvoor een aantal offertes binnengehaald. De scherpe prijs van Methorst heeft ons over de streep gehaald. Hij heeft het werk tot volle tevredenheid uitgevoerd. De pui zit er prachtig in en binnen de afgesproken tijd. En ook toen er een week later iets mis ging met de vensterbank, is hij meteen gekomen om het te herstellen. Prima service, prima kwaliteit en ook niet onbelangrijk: voor een goede prijs.

Schuur (her)bouw 7,60 x 4,30
08-10-12 | Dhr. Spelt, Lunteren

Bert heeft super werk afgeleverd. Het resultaat is boven verwachting. Daarnaast was het erg prettig dat er flexibel om kon worden gegaan met nieuwe wensen die ontstonden.

Garage veranderen
30-05-12 | Mevr. Diepeveen, Veenendaal
Bert Methorst is een zeer betrouwbaar bouwbedrijf. Hij komt altijd zijn afspraken na. Hij lost de problemen op. Hij werkt heel netjes en denkt mee. Hij is niet heel goedkoop maar wel degelijk.

Verdiepings-vloerisolatie
22-04-12 Dhr. P. Roorda, Maarn
Goede betrouwbare aannemer. ok al viel de klus voor hem tegen, hij heeft het keurig in orde gemaakt. wij hadden van te voren een vast bedrag afgesproken, dit werkte heel prettig. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

Monteren en plaatsen drie Cando binnendeuren van het type Manchester
13-12-11 | Dhr. Harms, Amersfoort
Bert nam naar aanleiding van onze advertentie per privé bericht contact op. Op korte termijn een afspraak gemaakt om te bekijken wat de mogelijkheden waren. We merkten al snel dat Bert een echte vakman is, die weet waarover hij praat. Hij geeft gevraagd en ongevraagd adviezen over de nog te bestellen deuren. Hij heeft, nadat hij het totaalplaatje compleet heeft, een heldere prijsafspraak met ons gemaakt.
Dit gesprek gaf ons voldoende vertrouwen dat de klus bij hem in goede handen is.Nadat de deuren online besteld waren en werden geleverd, kwam Bert de dag erna om de deuren te monteren en te plaatsen. Bert werkt zeer netjes en nauwkeurig. Bij het plaatsen van de deuren adviseerde hij ander type schroeven te gebruiken voor de deurgrepen, die steviger zijn voor gebruik in huis met kinderen. Nadat hij de deuren netjes heeft gemonteerd en afgehangen, is hij een twee weken later terug gekomen om de inmiddels door hem bestelde schroeven te vervangen. Ook heeft hij ons geadviseerd een tochtstrip onder de deur te plaatsen. Deze heeft hij voor een zeer schappelijke prijs geleverd.Een kleine week nadat de deuren zijn gemonteerd en in gehangen bleek de deurgreep van de wc wat lam. Geen probleem voor Bert. Hij kwam diezelfde week weer langs om het euvel te verhelpen. Kortom, een echte vakman in hart en nieren die weet wat service is. Wij zijn erg blij met onze deuren en blij met deze vakman. Een volgende keer bellen we hem zeker weer!

Het (ver)plaatsen van twee kozijnen
19-10-11 | Dhr. Treffers, Bennekom
Bert werkt erg netjes en houd zich goed aan afspraken. Hij is het aanbevelen zeker waard.

Stenen schuur bouwen
15-10-11 | Dhr. van Olst, Barneveld
We hebben uiteindelijk onze houten schuur laten vervangen door een stenen (incl spouw) exemplaar met dakpannen. Met het opnemen van het werk kan je al merken dat Bert een vakman is. Hij weet waar hij het over heeft. Dit en de prijs natuurlijk gaf de doorslag om hem het werk te laten uitvoeren. Dit is een goede keuze geweest. We hebben een mooie schuur gekregen van zeer goede kwaliteit. Het grote voordeel is dat hij veel werk zelf kan, timmerman, metselaar stukje loodgieters werk. Hij is erg precies met meten en de afwerking. Qua planning liep het allemaal wel uit. Dit kwam met name door het weer.
Kortom we kunnen hem iedereen aanraden als je kiest voor kwaliteit.

Plaatsing van een kozijn (al in bezit)
22-05-11 | Dhr. Dunk, Veenendaal
Goed contact, zeer tevreden mee. Aanrader!